Sauna's voor gevorderden


Ga je wel eens naar de sauna? Dan zijn deze sauna's zeker wat voor jou! Met een milde temperatuur tussen de 70 en 75°C zijn deze sauna's ideaal om jouw dagje wellness te starten. Bekijk alle sauna's voor gevorderden en de populairste sauna's

Deluxe Faciliteitenpagina icons gevorderden

Meest populaire sauna's

Beleef tijdens jouw bezoek aan het resort deze bijzondere sauna's met een heerlijke milde temperatuur. Kleine sauna cabines voor een heerlijk relaxmoment. Kies voor de geurensauna en de Puuliiteri voor de ultieme ontspanning.

Puuliiteri

Deze sauna heeft de naam 'Puuliiteri' gekregen wat in het Fins 'houten huisje' betekent. Met een temperatuur van ongeveer 70°C is dit een heerlijk aangename sauna met een lekker houtmixgeur.

Geurensauna's

Ontdek de 6 geurensauna's in de tuin van SpaSense. Beleef de knusse Sandelhoutsauna voor een ultiem relaxmoment. Geniet van de heerlijke geur van Sandelhout en kom tot rust.

Alle sauna's voor gevorderden

Deze sauna's hebben een milde temperatuur en zijn daarom zeer geschikt voor jou als je af en toe naar de sauna gaat. Ontdek de sauna's met een temperatuur tussen de 70 en 75°C. Ideale temperaturen voor jouw dagje wellness. 

Deluxe Faciliteitenpagina icons gevorderden

Beleef meer

Ontdek ook de sauna's met lagere temperaturen zoals de sauna's voor beginners of beleef de sauna's voor experts met hogere temperaturen. Klets gezellig bij in het restaurant onder het genot van een smakelijk drankje en/of heerlijke maaltijd en zwem een rondje in het zwembad.