Contact


We zijn geopend! Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus krijgen wij veel vragen en kan het zijn dat het langer duurt voordat je een antwoord van ons ontvangt. Hopende op je begrip hierin. Lees hier de corona update.

Wij zijn geopend

Openingstijden

Ma t/m zo
10.00 tot 23.00 uur*
*Feestdagen kunnen afwijken
Snelste optie

Facebook

ma - vrij 9.00-19.00 | za - zo en feestdagen 9.00-12.00

Naar Facebook

Formulier

ma - vrij 9.00-19.00 | za - zo en feestdagen 9.00-12.00

Naar formulier

Meest gestelde vragen


Om je snel van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Alle vragen

Zijn jullie geopend?

Ons wellnessresort is geopend!

Dit betekent dat je iedere dag tussen 10.00 uur en 23.00 uur kan genieten van een dagje wellness*. Wel zijn onze horecafaciliteiten tot nader orde gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en een candybar(s).

Wil jij op de hoogte blijven van de beste acties, arrangementen en laatste updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Welke maatregelen heeft SpaSense getroffen i.v.m het coronavirus?

Er zijn verschillende maatregelen getroffen zodat je veilig en onbezorgd kan ontspannen tijdens een dagje wellness. Meer informatie over onze maatregelen lees je hier.

Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Adresgegevens

SpaSense
Zwembadweg 7
5663 PL Geldrop

Navigeren