Bekijk onze sauna's


Geniet in alle luxe van de diversiteit van alle sauna's. Ben je voor het eerst, bekijk dan de sauna's voor beginners. Ga je wel vaker naar de sauna of is je lichaam gewend aan de hogere temperaturen? Ontdek dan de sauna's voor gevorderden. Je bent een expert als je zeer regelmatig naar de sauna gaat. 

Sauna's voor beginners

Ben je nog nooit naar de sauna geweest? Deze sauna's zijn geschikt voor een eerste saunabezoek vanwege de lage temperaturen. Natuurlijk kan je ook (als je vaker bent geweest) met deze sauna's jouw saunabezoek beginnen zodat je lichaam rustig wenst aan de temperaturen. 

Sauna's voor gevorderden

Wanneer je vaker naar de sauna bent geweest zijn deze sauna´s geschikt tijdens jouw dagje wellness. Deze sauna´s hebben een gemiddelde temperatuur tussen de 60°c en 70°c. Is je lichaam gewend aan de temperaturen dan zijn deze sauna´s ook geschikt. 

Sauna´s voor experts

Ga je regelmatig naar de sauna en is je lichaam helemaal gewend aan de verschillende en hoge temperatuurwisselingen? Ontdek dan de sauna's voor de experts met een temperatuur vanaf 80°c.