Bekijk onze sauna's


Geniet in alle luxe van de diversiteit van alle sauna's. Ben je voor het eerst, bekijk dan de sauna's voor beginners. Ga je wel vaker naar de sauna of is je lichaam gewend aan de hogere temperaturen? Ontdek dan de sauna's voor gevorderden. Je bent een expert als je zeer regelmatig naar de sauna gaat. 

Sauna's voor beginners

Ben je nog nooit naar de sauna geweest? Deze sauna's zijn geschikt voor een eerste saunabezoek vanwege de lage temperaturen. Natuurlijk kan je ook met deze sauna's jouw saunabezoek beginnen zodat je lichaam rustig wenst aan de temperaturen.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor gevorderden

Wanneer je vaker naar de sauna bent geweest zijn deze sauna´s geschikt tijdens jouw dagje wellness. Deze sauna´s hebben een gemiddelde temperatuur tussen de 70 en 75°C. Is je lichaam gewend aan de temperaturen dan zijn deze sauna´s ook geschikt.

Bekijk de sauna's

Sauna´s voor experts

Ga je regelmatig naar de sauna en is je lichaam helemaal gewend aan de verschillende en hoge temperatuurwisselingen? Ontdek dan de sauna's voor de experts met een temperatuur vanaf 80°C. Dit zijn de heetste sauna's voor het resort.

Bekijk de sauna's

Bekijk alle sauna's

Ontdek alle sauna's voor jouw bezoek aan SpaSense. Je hebt een ruime keuze uit diverse sauna's. Beleef de sauna's met lage temperaturen oftewel de sauna's voor beginners. Kies jij liever voor wat hogere temperaturen? Bekijk dan de sauna's voor gevorderden, deze sauna's zijn geschikt als je vaker naar de sauna gaat. Ga je zeer regelmatig naar de sauna? Dan zijn de heetste sauna's zeker een aanrader voor jou als expert! 

 Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Magnolia sauna  ✔    
 Sole kamer  ✔    
 Eucalyptussauna   ✔   
 Kelosauna    
 Berkenhoutsauna    
 Infraroodsauna  ✔    
 Puuliiteri    ✔  
 Cadarhoutsauna     ✔ 
 Stoomcabine ✔     
 Lavendelsauna     ✔ 
 Dennensauna    
 Muzieksauna    
 Rozenstoomcabine    
 Sandelhoutsauna    
 Chinese mintsauna