Sfeervol ontspannen in Brabant


In het overzichtelijke en gastvrije resort vind je een oase van rust, een ruim aanbod aan sauna’s, baden en rustruimtes en een sfeervol restaurant. Bekijk alle praktische informatie over het resort.

Let op: Er zijn geen badkledingdagen bij SpaSense. Het is dus niet toegestaan om badkleding te dragen in ons wellnessresort. 

Ontdek de bijzondere faciliteiten

In de uitgestrekte tuin stuit je op een sprookjesachtig huisje van hout, de Puuliiteri een prachtige Kelo sauna en loop door het Kneipp voetenbad.  

Bekijk de plattegrond

Ontdek het restaurant

Tijdens jouw saunadag is het belangrijk om goed te eten en te drinken. Het resort beschikt over een restaurant waar je terecht kan voor heerlijke drankjes & sapjes, snacks en complete maaltijden. Klets gezellig bij en neem de tijd voor een moment van rust.

Praktische informatie

Zorg voor een optimale voorbereiding en lees hier alles over een dagje sauna. Bekijk alle praktische informatie over SpaSense.

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.
 

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend met SpaSense? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken van de reguliere tijden.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen en bekijk wat je mee moet nemen, wat kan je verwachten, hoe kan je betalen en of je vooraf moet reserveren.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Wanneer je het formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Badkledingdagen

Het is bij SpaSense niet toegestaan om badkleding te dragen. Het resort biedt geen badkledingdagen aan. Ben je op zoek naar badkledingdagen? Bekijk dan eens SpaPuur, dit resort biedt badkledingdagen aan. 

Badkledingdagen SpaPuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in