Optimaal ontspannen tijdens unieke belevingen


Om jouw dag helemaal compleet te maken, kan je gratis komen genieten van de meest unieke saunabelevingen van ons wellnessresort. Ervaar een opgieting, plan je eigen geurenroute of laat je verrassen tijdens een beleving waarbij je een reis maakt naar de wereld van ontspanning. 

Let op: een beleving kan niet vooraf gereserveerd worden. Informeer bij de receptie voor de mogelijkheden op de dag zelf.

Bekijk de gratis belevingen

Wat is jouw favoriete saunabeleving?

Opgieting

Tijdens een zwaaisessie worden de geuren door de ruimte verspreid en neemt de saunameester je mee op geurenreis.

 Geuren:

  • Tropical Fruit
  • Sweet Sense
  • Bonfire
  • Menthol Explosion

Dosha

Ontdek welke dosha het beste bij jou past. 
De basiskrachten van de natuur, geïnspireerd door de Ayurveda, staan bij de Dosha's centraal. Beleef de Vata, de Pitta of de Kapha met elk zijn natuurelementen. Geniet van de warmte, unieke geuren en bijzondere klanken.

Vata: lucht & ruimte    Pitta: vuur & water     Kapha: water & aarde

ONTDEKKINGSREIS

De wereld ontdekken met de drie nieuwe geuren van TREATMENTS® Omani, Zhejiang en Samoa is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een ontdekkingsreis waarbij deze geuren oude en nieuwe emoties oproepen en herinneringen uit het verleden weer nieuw leven inblazen.

Hot & Cold

Laat je meevoeren naar oude rituelen uit verre landen. Ervaar het ontspannende effect van afwisseling tussen warme en koude baden en maak kennis met de heerlijk geurende crèmes.

Eyes shut beleving

Neem plaats in de saunacabine en en sluit je ogen. Geniet van heerlijke geuren met een houten ondertoon. Ontdek de werking van deze houtgeuren en beleef een korte zwaaisessie.

Reserveer jouw dagje wellness en informeer bij de receptie over de mogelijkheden op de dag van jouw bezoek.

Reserveer nu!

Plan jouw eigen geurenroute!

Ontdek in elke sauna een nieuwe geur. Bij de sauna's vind je een dispenser met elk een unieke geur. Spray je handen in, wrijf en adem de verfrissende geuren diep in en uit. Zo worden al je zintuigen geprikkeld en geef je jouw saunabezoek een extra twist.

Geurenroute afbeeldingen SS

Meer ontspanning beleven?

Bekijk alle rituelen