Sauna's voor experts


Ontdek de heetste sauna's van SpaSense tijdens jouw bezoek. Deze sauna's zijn geschikt wanneer je zeer regelmatig gebruik maakt van de sauna's. Bekijk de selectie van de sauna's voor experts en de populairste sauna's met deze hoge temperaturen.

Deluxe Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

Deze saunacabines zijn zeker een bezoekje waard tijdens jouw bezoek aan het resort! Geniet van een prachtig uitzicht vanuit de Chinese mintsauna of kom tot rust in de ruim opgezette kelo sauna. Deze sauna's hebben allemaal hoge temperaturen vanaf 80°C en zijn daarom geschikt wanneer je vaker naar de sauna gaat.

Kelo sauna

De authentieke buitensauna is gebouwd uit kelo-hout wat heel schaars en waardevol is. Kenmerkend voor het hout is zijn zilvergrijze patina en de typische rode kleur in de kern. De geur van dennen geeft de cabine een nog authentiekere beleving.

Chinese mintsauna

De mintsauna heeft een boventemperatuur van 95°C en een beneden temperatuur van 50°C. De weldadige temperatuur zorgt voor transpiratie en verwijdert daardoor afvalstoffen uit je lichaam en draagt zorg voor een goede doorbloeding van de huid. Door toevoeging van Chinese mint heeft het een extra verfrissende werking.

Alle sauna's voor experts

Ontdek de heetste sauna's tijdens jouw dagje wellness. Deze sauna's zijn speciaal geselecteerd vanwege de hoge temperaturen vanaf 80°C. Wanneer je vaker naar de sauna gaat is je lichaam gewend aan de temperatuurwisselingen. Daarom zijn deze sauna's absoluut een aanrader! 

Deluxe Faciliteitenpagina icons experts

Beleef meer

Ontdek ook de sauna's met lagere temperaturen zoals de sauna's voor beginners en de sauna's voor gevorderden. Kies een heerlijk gerecht van de menukaart in het restaurant en kom tot rust in één van de verwarmde baden.