Entreeprijzen van SpaSense


Bij SpaSense kan je weer terecht voor een heerlijk dagje ontspanning. Het is uitsluitend mogelijk om een arrangement te reserveren. Dit vanwege de herstart van ons resort en de maatregelen die getroffen zijn vanwege het coronavirus. Reserveren is verplicht.

Ochtendentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een ochtendentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen. 

Meer informatie

Dagentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een dagentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen. 

Meer informatie

Avondentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een avondentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen.

Meer informatie

Praktische informatie

Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar zijn ook te koop of te huur bij het resort. Dit kan je ter plaatse aangeven.

Prijzen badjas, handdoek en slippers

Leeftijdsgrens

Kinderen van 14 tot en met 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het resort bezoeken. Bij twijfel kan onze receptionist naar legitimatie vragen.