Overige praktische informatie


Parkeren

Als gast van SpaSense kan je gratis bij ons parkeren. Wij beschikken over ruime parkeerplaatsen en een aantal invalidenparkeerplaatsen voor de deur. Het is niet mogelijk om met een camper te overnachten op de parkeerplaats.

Rolstoeltoegankelijkheid

SpaSense is niet rolstoeltoegankelijk. Je mag wel met de rolstoel ons resort betreden, echter raden wij aan om alleen een bezoek aan ons te brengen als je mobiel genoeg bent zonder rolstoel.

Kluisjes

Bij het inchecken ontvangt iedere gast een polsbandje voor een kluisje. Hier kun je persoonlijke spullen in opbergen. Check altijd of het kluisje goed afgesloten is.

Betaalmogelijkheden

Je kan tijdens het reserveringsproces de reservering voldoen via iDEAL of creditcard. Het is ook mogelijk om bij de receptie te betalen, hier wordt eenmalig een toeslag in rekening gebracht van € 2,95.

Gevonden voorwerpen

Controleer altijd je kluisje voordat je vertrekt of je alle persoonlijke spullen eruit hebt gehaald. Toch wat vergeten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij het kunnen nakijken. De gevonden voorwerpen worden uitsluitend per e-mail behandeld.

Contactformulier

Reserveren

Vooraf reserveren is niet verplicht, maar wij raden dit wel aan. Zo ben je verzekerd van je bezoek aan ons resort. Indien je gebruik wenst te maken van een actie/aanbieding, voucher en/of een e-ticket dan is vooraf online reserveren verplicht.

Reserveren

Wil je meer weten?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen