Praktische informatie


Bekijk alle informatie over de openingstijden, adres & route, zwangerschap, overnachten in de omgeving van SpaSense en nog meer praktische informatie over het wellnessresort. Uiteraard kan je ook de veelgestelde vragen lezen op onze website.

Overige praktische informatie


Parkeren

Als gast van SpaSense kan je gratis bij ons parkeren. Wij beschikken over ruime parkeerplaatsen en een aantal invalidenparkeerplaatsen voor de deur. Het is niet mogelijk om met een camper te overnachten op de parkeerplaats.

Rolstoeltoegankelijkheid

SpaSense is niet rolstoeltoegankelijk. Je mag wel met de rolstoel ons resort betreden, echter raden wij aan om alleen een bezoek aan ons te brengen als je mobiel genoeg bent zonder rolstoel.

Kluisjes

Bij het inchecken ontvangt iedere gast een polsbandje voor een kluisje. Hier kun je persoonlijke spullen in opbergen. Check altijd of het kluisje goed afgesloten is.

Betaalmogelijkheden

Je kan tijdens het reserveringsproces de reservering voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos.

Gevonden voorwerpen

Controleer altijd je kluisje voordat je vertrekt of je alle persoonlijke spullen eruit hebt gehaald. Toch wat vergeten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij het kunnen nakijken. De gevonden voorwerpen worden uitsluitend per e-mail behandeld.

Contactformulier

Reserveren

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het verplicht om vooraf te reserveren. Per dag kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Houd je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd van jouw reservering.

Reserveer je dagje sauna