Jouw favoriete gerecht in ons restaurant


Ons restaurant is vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

Het restaurant

Met zonnige dagen is het terras een heerlijke plek om even onderuit te gaan zitten en te genieten van een hapje en een drankje. Als de zon het laat afweten is de buiten patio een perfecte plek om plaats te nemen. In deze sfeervolle ruimte worden alle gerechten van de menukaart geserveerd. 

SpaSense | Dagje Wellness
SpaSense | Dagje Wellness
Patio kerst | SpaSense
SpaSense | Dagje Wellness
SpaSense | Dagje Wellness

Menukaart

LET OP: Ons restaurant is vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

 

Het is erg belangrijk dat er tussen de saunarondes door goed wordt gegeten én gedronken. Dankzij de fantastische keuken kan jij bij SpaSense genieten van een uitgebreide lunch of diner. 

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Ontdek onze arrangementen inclusief een gerecht en/of drankje in ons restaurant. De culinaire arrangementen zijn inclusief het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Profiteer van veel voordelig met één van deze arrangementen. 

De perfecte combinatie

Reserveer jouw dagje wellness