BeWellness


SpaSense maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Geniet van de overvloed aan faciliteiten en ervaringen in ons resort. SpaSense heeft als doel om gasten de ruimte te geven om te ontspannen en zichzelf helemaal te laten verwennen. Tijdens een dagje wellness laat je de drukte achter je en kom je volledig tot rust!

Ontdek meer

Pure ontspanning

We worden constant overspoeld door een eindeloze stroom van activiteiten en verantwoordelijkheden. Het vinden van momenten van ontspanning is een noodzaak geworden te midden van deze constante drukte. Bij SpaSense kun je ontsnappen aan de chaos van het dagelijkse leven en je geest verfrissen.

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een bezoek aan de wellness is niet alleen een luxe, maar ook van vitaal belang voor je welzijn. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat tijd doorbrengen in de wellness stress vermindert, de bloeddruk verlaagt en het immuunsysteem versterkt. 

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

Beleef Bourgondische ontspanning.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS