Sauna's voor beginners


Ontdek alle sauna's met lage temperaturen tijdens jouw dagje wellness bij SpaSense. Deze sauna's zijn speciaal geselecteerd voor jou als beginnend saunabezoeker. Bekijk ook de populairste sauna's voor beginners met lage temperaturen.

Deluxe Faciliteitenpagina icons beginners

Meest populaire sauna's

Tijdens een bezoek aan SpaSense moet je zeker deze sauna's niet missen. Deze prachtige sauna's zijn een weldaad voor je lichaam. Deze sauna's met een temperatuur tot en met 65°C zijn ideaal om jouw saunadag mee te beginnen. Beleef één van de geurensauna's namelijk de Dennensauna en de Magnolia sauna of kom helemaal tot rust in de Sole kamer.

Solekamer

In deze ruimte heerst een continue zoute luchtvochtigheid en kun je echt helemaal tot rust komen. Het zout ioniseert en komt in de lucht terecht, dit is goed voor de luchtwegen. Zeer geschikt voor mensen met problemen aan de luchtwegen of bij dermatologische klachten. De Sole kamer heeft een temperatuur rond de 40°C.

Geurensauna's

Achter in de tuin van SpaSense vind je zes geurensauna's met allemaal een eigen geur en temperatuur. Neem plaats in de Magnolia sauna en de Dennensauna voor een heerlijke start van jouw wellnessdag. Geniet van heerlijke geuren en kom helemaal tot rust. De aanbevolen verblijfsduur in deze sauna's is 8 tot 12 minuten.

Alle sauna's voor beginners

Ontdek de sauna's met lage temperaturen tot en met 65°C. Deze sauna's zijn zeer geschikt voor een eerste saunabezoek of om jouw saunadag mee te beginnen als je vaker naar de sauna gaat. Neem plaats in de sauna's en kom helemaal tot rust.

Deluxe Faciliteitenpagina icons beginners

Beleef meer

Ontdek ook de sauna's met hogere temperaturen zoals de sauna's voor gevorderden of de sauna's voor experts. Neem tussen de saunarondes tijd om even op adem te komen en geniet in het restaurant van een heerlijke maaltijd of klets gezellig bij in één van de baden met jouw saunamaatje.