Ontdek alle baden


Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge temperaturen en lage temperaturen. Bekijk het aanbod van verwarmde baden en koude baden.

Momenteel zijn wij bezig met het verwijderen van het zoutwaterbad om ruimte te maken voor meer douches. Wij houden rekening met uw ontspanning. Excuses voor eventueel ongemak en bedankt voor het begrip.

Verwarmde baden

Kom helemaal tot rust tijdens jouw dagje wellness. Ontdek onze meest populaire baden en beleef ook de andere warme baden van ons resort. Zwem een rondje door het binnenbad, warm op in het voetenbad of klets gezellig bij in één van de whirlpools.

Voetenbad

De temperatuur van het water in het voetenbad zorgt ervoor dat de poriën van je huid gaan openstaan en zo wordt je bloedsomloop gestimuleerd. Je lichaam kan hierdoor makkelijker gaan transpireren in de sauna.

Buitenbad

In het warme buitenbad is het altijd fijn. Tijdens je dagje wellness is het zeker de moeite waard om even te komen ontspannen in het buitenbad. Het is een perfecte plek om te genieten van de buitenlucht.

Whirlpools

Kleine en grote bubbels activeren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en stimuleren de huid. SpaSense heeft binnen en buiten whirlpools.

Caldarium

Door de combinatie van warm water en een hoge luchtvochtigheid in de ruimte kun je in dit bad heerlijk ontspannen.

Binnenbad

In dit zwembad kun je heerlijk ontspannen. Naast het zwembad zijn hangstoelen waar je plaats kunt nemen om echt even niets te doen. 

Koude baden

Beleef tijdens jouw dagje wellness die tinteling in je hele lichaam door het dompelbad in te stappen. Als je liever wat geleidelijker afkoelt, maak dan gebruik van de afkoelmethode van Kneipp.

Dompelbad

Je lichaamstemperatuur is door het bezoek aan de sauna's hoog opgelopen en met een koud dompelbad kan je lichaamstemperatuur worden teruggebracht. SpaSense heeft buiten en binnen een dompelbad.

Kneipp voetenbad

Bij de Kneipp afkoelmethode staat de afwisseling van warm en koud centraal. Eerst je lichaam opwarmen, dan heel even je lichaam laten afkoelen in koud water en vervolgens je lichaam weer opwarmen.

Beleef meer

Zwem een rondje in het zwembad of klets gezellig bij in een Whirlpool. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens een dagje wellness.