Warme baden


Kom helemaal tot rust tijdens jouw dagje wellness. Ontdek onze meest populaire baden en beleef ook de andere warme baden van ons resort. Zwem een rondje door het Binnenbad, warm op in het voetenbad of klets gezellig bij in één van de whirlpools.

Faciliteitenpagina icons warme baden van SpaSense

Meest populaire baden

Ontdek de meest populaire baden van de SpaSense waarin je heerlijk tot rust kan komen. Deze verwarmde baden zijn zowel binnen als buiten te vinden. Trek een baantje in het buitenbad of ontspan in één van de whirlpools.

Buitenbad

Neem tussen de saunarondes door de tijd om lekker te genieten van het buitenzwembad. Ga je even bijkletsen of lekker rustig een baantje trekken? Het kan allemaal. Neem rustig de tijd om te ontspannen. Je hebt een mooi uitzicht over de tuin en in de avond is het buitenbad prachtig verlicht.

Whirlpools

Kleine en grote bubbels activeren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en stimuleren de huid. In een whirlpool kan je heerlijk opwarmen en genieten van het masserende water. Het is tijdens je dagje wellness heerlijk om even te ontspannen in één van de whirlpools. Kies jij voor de whirlpool binnen of buiten?

Ontdek alle verwarmde baden

Kom helemaal tot rust in de baden tijdens jouw dagje wellness. Tussen de saunarondes door kan je ontspannen in één van de baden. Een heerlijke afwisseling tijdens je saunadag.

Binnenbad

Buitenbad

Whirlpool

Caldarium

Voetenbad

Zoutwaterbad

Beleef meer

Naast onze warme baden hebben we ook een aantal koude baden waar je tussen de saunarondes door heerlijk in kan ontspannen en afkoelen. Ontdek ook welke sauna's jij kan uitproberen tijdens een dagje wellness bij SpaWeesp.