Koude baden


Naast de warme baden heeft SpaSense ook een koud bad. Stap in het dompelbad en ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness. Natuurlijk heeft het wellnessresort ook andere afkoelmogelijkheden.

Faciliteitenpagina icons koude baden van SpaSense

De ultieme cooling down of geleidelijk afkoelen

Beleef tijdens jouw dagje wellness die tinteling in je hele lichaam door het dompelbad in te stappen. Als je liever wat geleidelijker afkoelt, maak dan gebruik van de afkoelmethode van Kneipp.

Het dompelbad

Ga jij voor de ultieme cooling down? Kies dan voor het koude dompelbad. Je lichaam moet afkoelen nadat je in de saunacabine bent geweest. Dit kan op verschillende manieren waaronder jezelf helemaal onderdompelen in het koude dompelbad.

Kneipp Voetenbad

Ontdek de Kneipp watertherapie: eerst je lichaam opwarmen, dan heel even je lichaam snel laten afkoelen in koud water en vervolgens weer opwarmen. Ons Kneipp voetenbad heeft dan ook een afwisseling van warme en koude voetenbaden. Ook zijn er ook koude regendouches geplaatst boven het voetenbad.

Meer afkoelmogelijkheden

Na iedere saunaronde is het belangrijk om goed af te koelen, zo voorkom je namelijk hoofdpijn of nazweten. Tijdens jouw bezoek aan ons wellnessresort kan jij op verschillende manieren afkoelen!

Faciliteitenpagina icons koude baden van SpaSense

Douche

Stortemmer

Beleef meer

Naast onze koude baden hebben we ook een aantal warme baden waar je tussen de saunarondes door heerlijk in kan ontspannen. Ontdek ook welke sauna's jij kan uitproberen tijdens een dagje wellness bij SpaSense.