Afkoelen bij SpaSense


Kneipp voetenbad

Heerlijk buiten afkoelen in het Kneipp voetenbad. Special aangelegd zodat je lichaam goed kan afkoelen na een saunaronde. Geniet vooral van de prachtige tuin wanneer je door het voetenbad loopt. 

Ontdek het Kneipp Voetenbad

Douche

De meeste herkenbare manier om af te koelen is een douche. Stap eens onder de douche nadat je de saunacabine hebt verlaten. De meeste sauna's hebben nabij een douche zodat je goed kan afkoelen. 

Dompelbad

Wil je een ultieme afkoeling stap dan eens het dompelbad in voor een heerlijke tinteling van je hele lichaam. Voordat je het dompelbad in stapt, neem eerst even een douche.

Ontdek het Dompelbad

Stortemmer

Wil je in één keer goed afkoelen? Ga dan eens onder een stortemmer staan voor een verfrissende afkoeling van je hele lichaam! 

Wandelen

Tijdens een dagje wellness lekker wandelen door de tuin van SpaSense. In de buitenlucht kan je lichaam goed afkoelen na een saunaronde. Een afkoelmethode zonder water, hoe fijn klinkt dat! 

Afkoelen


Tijdens jouw dagje wellness is het belangrijk om je lichaam goed te laten afkoelen na iedere sauna ronde. Geef jezelf ook de tijd hiervoor. Doe je dit niet? Dan heb je kans op na-zweten, hoofdpijn of benauwdheid. Dit omdat je lichaam de warmte kwijt moet. 

SpaSense biedt verschillende mogelijkheden om af te koelen tijdens jouw saunadag. Ga jij voor de ultieme afkoeling of ga je liever afkoelen onder een douche? Aan jou de keuze!