Afkoelmogelijkheden bij SpaSense


Tijdens jouw dagje wellness is het belangrijk om je lichaam goed te laten afkoelen na iedere sauna ronde. Geef jezelf ook de tijd hiervoor omdat je lichaam de warmte kwijt moet. Ontdek de afkoelmogelijkheden bij SpaSense.

Afkoelen tijdens jouw saunadag

Neem voldoende tijd om af te koelen na iedere saunaronde. Zo voorkom je kans op na zweten en hoofdpijn. Kies voor de ultieme cooling down namelijk het Dompelbad of loop door het Kneipp voetenbad en geniet ondertussen van de prachtige tuin.

Kneipp voetenbad

Heerlijk buiten afkoelen in het Kneipp voetenbad. Special aangelegd zodat je lichaam goed kan afkoelen na een saunaronde. Geniet vooral van de prachtige tuin wanneer je door het voetenbad loopt. 

Ontdek het Kneipp Voetenbad

Douche

De meeste herkenbare manier om af te koelen is een douche. Ga onder de douche nadat je de saunacabine hebt verlaten. De meeste sauna's hebben nabij een douche zodat je goed kan afkoelen. 

Dompelbad

Wil je een ultieme afkoeling ? Stap dan eens het dompelbad in voor een heerlijke tinteling van jouw hele lichaam. Voordat je het dompelbad in stapt, neem altijd eerst even een douche.

Ontdek het Dompelbad

Stortemmer

Wil je in één keer goed afkoelen? Ga dan eens onder een stortemmer staan. Geniet van een verfrissende afkoeling van jouw hele lichaam! Durf jij het aan? 

Wandelen

Tijdens een dagje wellness lekker wandelen door de tuin van SpaSense. In de buitenlucht kan je lichaam goed afkoelen na een saunaronde. Een afkoelmethode zonder water, hoe fijn klinkt dat! 

Overzicht | SpaSense
Dompelbad | SpaSense
Kneipp methode | SpaWeesp
Afkoelende dame | SpaSense
Afkoelen | SpaSense