Afkoelen


Na iedere saunaronde moet je lichaam afkoelen. Dit kan op vele manieren zo kan je rustig afkoelen maar je kan jezelf ook helemaal onderdompelen in het dompelbad. Of ga jij iedere saunaronde voor een andere afkoelmethode? Ontdek hier alle afkoelmogelijkheden van SpaSense.

Classic Faciliteitenpagina icons koude baden

Dompelbad

Ga jij voor de ultieme cooling down? Kies dan voor het koude dompelbad. Je lichaam moet afkoelen nadat je in de saunacabine bent geweest. Dit kan op verschillende manieren waaronder jezelf helemaal onderdompelen in het koude dompelbad.

Douche

De meeste mensen zullen onder de douche gaan staan om af te koelen. Dit is de meest herkenbare manier om je lichaam af te laten koelen. Neem voordat je een bad in gaat ook altijd een douche in verband met de hygiëne.

Stortemmer

Wil je in één keer goed afkoelen? Ga dan onder een stortemmer staan en voel de tinteling in je hele lichaam. Dit is een heerlijke ervaring na een saunaronde. Neem altijd wel eerst een lauwwarme douche zodat je al iets bent afgekoeld.

Kneipp voetenbad

Eerst je lichaam opwarmen, dan heel even je lichaam snel laten afkoelen in koud water en vervolgens weer opwarmen. Het Kneipp voetenbad heeft dan ook een afwisseling van warme en koude voetenbaden. Ook zijn er ook koude regendouches geplaatst boven het voetenbad.

Beleef meer

Naast de koude baden en afkoelmogelijkheden zijn er diverse verwarmde baden bij SpaSense te vinden. Zo kan je een rondje zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens jouw dagje wellness.