Dagje wellness bij SpaSense


SpaSense is een wellnessresort die je niet vaak tegen zult komen. De gemoedelijke sfeer, het vriendelijke personeel en de uitstekende keuken zorgen voor een gegarandeerd geslaagd dagje wellness! Maar wat houdt een dagje wellness bij SpaSense eigenlijk precies in?

Reserveer jouw dagje wellness

Dagentree incl. wellnessritueel

  • Entree van 10.00 tot 23.00 uur 
  • Wellnessritueel naar keuze

37. 00p.p.

Meer info Reserveren

Avondentree incl. Do It Yourself Ritueel

  • Avondentree van 16.30 tot 23.00 uur
  • Do it yourself ritueel naar keuze

26. 50p.p.

Meer info Reserveren

Sauna's, baden en meer


Wie denkt dat een dagje wellness bij SpaSense saai is, heeft het mis. SpaSense heeft zo veel faciliteiten dat je eigenlijk aan één dag niet genoeg hebt. De Kelosauna is het oogappeltje van SpaSense en dat is ook niet zo gek! De Kelosauna van SpaSense is de mooiste Kelosauna van Brabant. De Puuliiteri achterin de tuin, bijvoorbeeld. De Puuliiteri heeft een sprookjesachtige uitstraling en betekent letterlijk ‘houten huisje’. De sauna heeft een houtmixgeur en is ongeveer 60 graden Celsius. Een prima temperatuur om jouw rondje sauna mee te beginnen of voor de beginnende saunaganger.

Zoutwaterbad

Ben je al een keer in een zoutwaterbad geweest? Een zoutwaterbad is een unieke belevenis tijdens jouw dagje wellness. Het is niet alleen heel erg ontspannend om te blijven drijven, het is ook nog eens heel gezond! Heb je weleens last van eczeem? Het zoute water zorgt ervoor dat veel klachten zullen verminderen of soms zelfs verdwijnen. Daarnaast belast jij jouw spieren minder, omdat je drijft. Dit kan ook pijn verlichtend werken als je reumatisch bent.

Culinair genieten

Een rondje sauna is dan wel heel ontspannend, het afkoelen en opwarmen kost jouw lichaam ontzettend veel energie. Bij SpaSense kan je heerlijk lunchen, dineren of borrelen in ’t hof van Geldrop. Onze chef-koks werken alleen met de beste ingrediënten waardoor je elke keer weer een culinaire verrassing ervaart. Je kan hier terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers, verfrissende sapjes, verschillende lunch- en dinergerechten en nog veel meer.