Dagje wellness bij SpaSense


De gemoedelijke sfeer, het vriendelijke personeel en de uitstekende keuken zorgen voor een gegarandeerd geslaagd dagje wellness bij SpaSense! Een kleinschalig luxe wellnessresort waar het je aan niets zal ontbreken.

Dagje sauna

SpaSense heeft veel faciliteiten dat je eigenlijk aan één dag niet genoeg hebt. De kelosauna is het oogappeltje van SpaSense en dat is ook niet zo gek! De kelosauna van SpaSense is de mooiste kelosauna van Brabant. De Puuliiteri achterin de tuin heeft een sprookjesachtige uitstraling en betekent letterlijk ‘houten huisje’. De sauna heeft een houtmixgeur en is ongeveer 60°C. Een prima temperatuur om jouw rondje sauna mee te beginnen of voor de beginnende saunaganger.

Bekijk alle faciliteiten

Zoutwaterbad

Ben je al een keer in een zoutwaterbad geweest? Een zoutwaterbad is een unieke belevenis tijdens jouw dagje wellness. Het is niet alleen heel erg ontspannend om te blijven drijven, het is ook nog eens heel gezond! Heb je weleens last van eczeem? Het zoute water zorgt ervoor dat veel klachten zullen verminderen of soms zelfs verdwijnen. Daarnaast belast jij jouw spieren minder, omdat je drijft. Dit kan ook pijn verlichtend werken als je reumatisch bent.

Culinair genieten

Een rondje sauna is dan wel heel ontspannend, het afkoelen en opwarmen kost jouw lichaam ontzettend veel energie. Bij SpaSense kan je heerlijk lunchen, dineren of borrelen in ’t hof van Geldrop. Onze chef-koks werken alleen met de beste ingrediënten waardoor je elke keer weer een culinaire verrassing ervaart. Je kan hier terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers, verfrissende sapjes, verschillende lunch- en dinergerechten en nog veel meer.

Bekijk het restaurant

Speciaal voor jou geselecteerd

Leg jezelf heerlijk in de watten met een compleet dagje wellness bij SpaSense. Hét wellnessresort van Noord-Brabant. Ontdek de arrangementen voor een volledige sauna dag en begin alvast te genieten! 

Wellness Culinair

Vanaf 41. 50p.p.

Meer info Reserveren

All Inclusive

Vanaf 143. 50p.p.

Meer info Reserveren