Dagje weg met een vriend(in) bij SpaSense


Wil je samen met je vriend(in) genieten van een ontspannen dagje weg? Dan is SpaSense de perfecte bestemming voor jullie! Laat je volledig verwennen in een oase van rust en verwennerij, waar alle stress van je afglijdt. Ontdek de vele faciliteiten en ontspannende behandelingen die SpaSense te bieden heeft. Lees verder en ontdek waarom een dagje bij SpaSense voor totale ontspanning zorgt!

Reserveer jullie dagje wellness

Pure ontspanning

Ontsnap samen met je vriend(in) aan de drukte en breng een dag door bij SpaSense om volledig tot rust te komen.  Neem rustig de tijd om te genieten van onze prachtige wellnessfaciliteiten en laat het genieten maar beginnen. Verwen jezelf met heerlijk geurende sauna's, ontspan in de warme stoombaden, of drijf in ons zoutwaterbad. Bij SpaSense draait alles om pure ontspanning. 

Behandelingen

Voeg een wellnessritueel of behandeling toe aan jouw dagje wellness voor ultieme ontspanning bij Hezemeer. Geniet samen van een heerlijk ritueel of kies voor een rustgevende massage voor totale ontspanning. Boek nu voor een complete wellnesservaring!

Bekijk alle behandelingen

Baden

Na een rondje sauna is het tijd om te ontspannen in de baden bij Hezemeer. Laat jezelf onderdompelen in het verwarmde zwembad of in het dompelbad. Bij Hezemeer is er voldoende tijd tussen de saunarondes door om te genieten van deze baden. Ontdek de verschillende baden.

Bekijk alle baden

Sauna's

Bij Hezemeer bieden we een breed scala aan sauna's, zodat jij en je vriend(in) kunnen genieten van de ideale temperatuur. Neem de tijd om de sauna's te verkennen en verhoog de temperatuur rustig. Ontdek de ontspannende kracht van warmte en geniet samen van deze dag.

Bekijk alle sauna's

Bekijk een selectie van de arrangementen

Wil je een dagje wellness inplannen? Ontdek dan de arrangementen voor een compleet dagje wellness. Met een arrangement heb je altijd toegang tot het wellnessresort inclusief een behandeling en/of een gerecht in het restaurant. 

After Work

Vanaf 46. 50p.p.

Meer info Reserveren

All Inclusive

Vanaf 143. 50p.p.

Meer info Reserveren