Ontspannen dagje weg met vriend of vriendin


Je kent het vast wel. De weken vliegen voorbij, de agenda staat contant vol met afspraken en je hebt het gevoel dat jouw hoofd constant op volle toeren draait. De hoogste tijd voor een ontspannen dagje weg met vriend of vriendin! 

Pure ontspanning

Neem jouw vriend of vriendin mee naar SpaSense om te ontspannen. Bij SpaSense vindt je voldoende sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten voor een complete dag ontspanning. Neem rustig de tijd om in alle prachtige wellnessfaciliteiten helemaal tot rust te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de heerlijk geurende sauna's? Of de lekker warme stoombaden en whirlpools? Op het zoutwaterbad kan je als je écht alle spieren ontspant heerlijk drijven.

Behandelingen

Voeg een (wellness)ritueel en/of een behandeling toe bij jouw dagje wellness voor de ultieme ontspanning. Met een wellnessritueel geniet je met o.a. jouw saunamaatje van een heerlijk ritueel of ga voor een heerlijke massage

Bekijk alle behandelingen

Baden

Tussen de saunarondes door is er voldoende tijd om te relaxen in één van de baden. Ontdek het verwarmde zwembad, dompel jezelf onder in het dompelbad, stap eens onder een stortdouche voor heerlijke afkoeling.

Bekijk alle baden

Sauna's

Voor zowel jou als jouw vriend of vriendin is er altijd wel een ideale sauna qua temperatuur. Zo zijn er diverse sauna's met lage, milde en hoge temperaturen. Verhoog te temperaturen rustig tijdens jouw saunadag. 

Bekijk alle sauna's

Speciaal voor jou geselecteerd 

Wil je een dagje wellness inplannen? Ontdek dan de arrangementen voor een compleet dagje wellness. Met een arrangement heb je altijd toegang tot het wellnessresort inclusief een behandeling en/of een gerecht in het restaurant. 

Duo Relax

Vanaf 73. 95p.p.

Meer info Reserveren

After Work

Vanaf 38. 50p.p.

Meer info Reserveren