Wellness weekend bij SpaSense


Iedereen kent het wel. De weken vliegen voorbij en dat momentje ontspanning is steeds harder nodig om uit de dagelijkse sleur te komen. De hoogste tijd voor een ontspannen weekendje weg samen met een dagje sauna!

Dagje sauna met overnachting

Geniet bij SpaSense van alle sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten en kom geheel tot rust. Sluit jouw wellness dagje ontspannen af door weer terug te keren naar jouw nabijgelegen hotel. Hoe fijn is het om 's avonds niet meer terug te hoeven rijden naar huis, maar gewoon verder te genieten van rust in het wellness hotel?

Sauna's

Waan je in volledige luxe en ontdek de diversiteit van alle sauna's. Geniet van sauna's met een lage, milde en hoge temperatuur. Tussen de saunarondes door zijn er voldoende faciliteiten voor een volledig dagje wellness.

Bekijk de sauna's

Baden

Tussen de saunarondes door kan je heerlijk even bijkomen in één van de verwarmde zwembaden. Zwem een rondje in het zwembad, koel af in het dompelbad of klets gezellig bij in één van de whirlpools. 

Bekijk de baden

Restaurant

Een dagje wellness is niet compleet zonder heerlijke maaltijd. Neem de tijd om te lunchen en/of te dineren in het restaurant van SpaSense. Dit zal een echte toevoeging zijn op jouw dagje wellness. 

Bekijk het restaurant

Speciaal voor jou geselecteerd

Heb je een overnachting geboekt in de omgeving van SpaSense? Boek dan een sauna arrangement voor een ontspannend dagje wellness. In een arrangement zit altijd een entree bij inbegrepen inclusief een behandeling en/of een gerecht in het restaurant. 

Duo Relax

Vanaf 95. 50p.p.

Meer info Reserveren

After Work

Vanaf 46. 50p.p.

Meer info Reserveren