Saunarituelen tijdens jouw dagje wellness


Vanwege het coronavirus zijn er tijdelijk geen reguliere saunarituelen zoals Opgietingen. Om jouw dag extra ontspannend te maken is er een gratis belevingsprogramma samengesteld.

Deze belevingen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet vooraf gereserveerd worden. 

Belevingsprogramma

Laat je verrassen tijdens deze unieke belevingen en kom helemaal tot rust. Deze belevingen hebben een duur van 15 tot 20 minuten (o.b.v. beschikbaarheid) en worden gegeven door een saunameester in de Opgietsauna. Geniet van een weldadige geurbelevingen en waan jezelf even in een andere wereld. 

Ontdek de Geurenbeleving of één van de drie Dosha belevingen (Vata beleving, Pitta beleving en/of de Kapha beleving). Bekijk de video voor een korte impressie.

Vata beleving

Staat in het teken van lucht en ruimte

Je ontvangt een heerlijk Vata geurend doekje om tijdens het ritueel te inhaleren. Geniet van de bijpassende muziek, focus op de ademhaling om tot rust te komen en totale ontspanning te bereiken.

Pitta beleving

Staat in het teken van vuur en water

Pitta bestaat uit de elementen vuur en water. Het helpt je energie weer in balans te brengen. Het vuurelement wordt gesymboliseerd door de geur die verspreid wordt in de cabine. Bereik ultieme ontspanning.

Kapha beleving

Staat in het teken van water en aarde

Kapha bestaat uit de elementen water en aarde. Beide elementen zorgen voor meer stabiliteit. Tijdens het ritueel worden twee (muziek) instrumenten gebruikt: Tingsha’s en Koshi.

Geurenbeleving

Een ware geurbeleving van Lavendel, Ylang-Ylang en Patchoeli

Deze sessie wordt verzorgd door een medewerker in de Opgietsauna. De focus wordt gelegd op ontspanning en innerlijke rust. Door de kalmte en de rust kan ook jouw geest rust vinden en even helemaal ontspannen.

Maak kennis met de 3 ontspannende Dosha rituelen

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de Vata, Pitta en de Kapha beleving.

Rituelen

Naast het gratis Belevingsprogramma dat dagelijks in het resort wordt aangeboden zijn er ook betaalde rituelen. Bij deze groepssessies staat geur en beleving centraal. Ontdek de rustgevende Klankschaalsessie of kies voor één van de andere Rituelen

Klankschaalsessie

5. 95p.p.

Meer info Reserveren