Beleef het voorjaar bij SpaSense


De vogeltjes fluiten en voorzichtig duiken de bloemen weer op. Dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar gaat beginnen. Vang de warme zonnestralen tijdens een dagje wellness. Wandel na een sauna sessie heerlijk in de tuin of ontspan in één van onze baden. Het voorjaar beleef je op z'n best bij SpaSense! 

Verzorgend

Rasul ritueel

  • Pakking naar keuze met reiniging en verzorging van je huid
  • Inclusief heerlijke appel & kaneelthee
  • Groepssessie met beleving van 25 minuten

9. 95p.p.

Reserveren Meer info

Lente special

Relax & Eat

  • Entree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk met slagroom
  • Quesadilla

Vanaf 32. 50p.p.

Reserveren Meer info

Tip

Seizoensmassage

  • Ontspannende massage
  • Zoete lentegeuren van bloemen en kruiden
  • Duur: 25 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Reserveren Meer info

Geef jouw immuunsysteem een boost


De lente is weer in aantocht en dat betekent dat de natuur weer vol in bloei staat. Terwijl de één geniet van het lekkere weer en kleurige bloemen, heeft de ander last van een veelvoorkomend verschijnsel: hooikoorts. Wist je dat een regelmatig sauna bezoek de hooikoorts symptomen duidelijk laten verminderen? De luchtwegen voelen weer vrij aan, de prikkels in de ogen worden minder en het algehele immuunsysteem versterkt. Kom helemaal tot rust met een dagje wellness.

Bekijk alle informatie

Reis mee en beleef de TREATMENTS® geurenreis

Neem na de geurenreis een verfrissende duik in het meer

Reserveer direct


Wellness rituelen

Vier de lente met een ultiem verwenmoment. Waan je in een andere wereld met onze unieke wellnessrituelen. Geniet van de TREATMENTS® geurenreis, breng je lichaam en geest in balans met een Klankschaal sessie of verzorg de huid tijdens een Rasul ritueel. Maak jouw ontspannen dagje wellness compleet en reserveer een wellnessritueel

Bekijk onze rituelen

Offline ontspanning

Laat even alles vallen en geef je over aan de rust van een dagje offline. Geniet in de sprookjesachtige sauna Puuliiteri of stap in één van de fijne whirlpools. Wanneer ben je voor het laatst ergens geweest zonder dat die telefoon opduikt? Vergeet die mailbox en whatsapp berichten en beleef een dag vol échte ontspanning. 

Bekijk onze faciliteiten

Ontdek ons restaurant

Bij een dagje wellness hoort gezellig wat eten en drinken. Geniet bij Restaurant 'T Hof van Geldrop en op het buitenterras heel de dag door van allerlei heerlijke gerechten. Proef de frisse salades of bestel een wijntje en geniet van het voorjaar. 


 

Bekijk ons restaurant

"Met minder stress wordt alles mooier"