Badenkaart van SpaSense


Bezoek jij ons resort regelmatig? Kies dan voor een badenkaart. Dit abonnement kan je uitsluitend bij de receptie aanschaffen. Lees meer over de verschillende varianten, de voorwaarden en over het het reserveren met een badenkaart.

Reserveren voor abonnementhouders is verplicht.

Reserveer met jouw badenkaart

Badenkaarten

Bij SpaSense heb je de mogelijkheid om een badenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen. Met een badenkaart kan je al voor €17,50 per avond of vanaf €22,- per dag uitgebreid genieten.

10- badenkaart €  240,-
10- avondbadenkaart €  175,-
50- badenkaart € 1100,-

Bekijk alle voorwaarden

Reserveren met een badenkaart

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het voor badenkaarthouders verplicht om minimaal 48 uur van tevoren te reserveren. Heb je nog andere vragen over jouw badenkaart?Lees dan alle informatie hoe wij omgaan met de maatregelen rondom het coronavirus en badenkaarten.

Meer informatie

Baden

Klets gezellig bij tijdens jouw dagje wellness in één van de verwarmde of verkoelende baden. Geniet van de heerlijke warme baden, zwem een rondje in het buitenbad of koel rustig af in het Kneip Voetenbad in de prachtige tuin.

Ontdek de baden

Sauna's

Neem tijdens jouw dagje wellness plaats in één van de vele sauna's. Er zijn sauna's met lage en hoge temperaturen, kortom voor ieder wat wils. Ontdek de sauna's binnen en buiten in de tuin van SpaSense.

Ontdek de sauna's