Jouw favoriete gerecht in ons restaurant


Tussen al het ontspannen door moet er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden. Bij SpaSense is een fantastische keuken aanwezig. Geniet in het restaurant van een heerlijke culinaire lunch of diner en ontdek de menukaart.

In ons restaurant en op het terras is het verplicht om een badjas te dragen. In verband met de coronamaatregelen mag je met maximaal 2 personen aan een tafel zitten.

Het restaurant

Met zonnige dagen is het terras een heerlijke plek om even onderuit te gaan zitten en te genieten van een hapje en een drankje. Als de zon het laat afweten is de buiten patio een perfecte plek om plaats te nemen. In deze sfeervolle ruimte worden alle gerechten van de menukaart geserveerd. 

SpaSense | Dagje Wellness
SpaSense | Dagje Wellness
Patio kerst | SpaSense
SpaSense | Dagje Wellness
SpaSense | Dagje Wellness

Menukaart

Het is erg belangrijk dat er tussen de saunarondes door goed wordt gegeten én gedronken. Dankzij de fantastische keuken kan jij bij SpaSense genieten van een uitgebreide lunch of diner. 

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Ontdek onze arrangementen inclusief een gerecht en/of drankje in ons restaurant. De culinaire arrangementen zijn inclusief het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Profiteer van veel voordelig met één van deze arrangementen. 

After Work

48. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wellness & Relax

59. 95p.p.

Meer info Reserveren

Tip

Wellness Experience

79. 95p.p.

Meer info Reserveren

De perfecte combinatie

Reserveer jouw dagje wellness