Op zoek naar een sauna in de buurt van Eindhoven?


SpaSense is gelegen in Geldrop, op nog geen 20 minuten rijden van Eindhoven. SpaSense is een kleinschalig en persoonlijk sauna en wellnessresort in het gezellige Brabant. Met een groot aanbod verrassende sauna’s, waaronder de mooiste kelosauna van Brabant en een fantastische keuken is dit de perfecte locatie voor een heerlijk ontspannen dagje wellness.

Reserveer direct jouw dagje wellness

After Work

  • Avondentree van 16.30 tot 23.00 uur
  • Salade of saté

Vanaf 29. 50p.p.

Meer info Reserveren

Zonnebank sessie

  • Werkt ontspannend en geeft het lichaam een mooi kleurtje
  • Duur: 15 minuten
  • Zonnebank uitgerust met veilige lampen

8. 95p.p.

Meer info Reserveren

Breid jouw dagje Eindhoven uit met wellness


Eindhoven is naar inwonertal de vijfde gemeente van Nederland. Ben je een dagje in Eindhoven, dan hoef je je zeker niet te vervelen. Met veel historische bouwwerken en monumentale panden is er genoeg te zien. Ook is Eindhoven met de vele parken de groenste van de vijf grote steden in Nederland en kan je er goed winkelen. Wat is er nu fijner dan jouw dagje Eindhoven ontspannen af te sluiten met een bezoek aan SpaSense?

Dagje Sauna in Geldrop


In sauna & wellness resort SpaSense staat rust centraal. Zo zijn mobiele telefoons niet toegestaan; daar heb je dus geen afleiding van. Er is ruime keuze uit sauna’s, baden en rustruimtes. Houdt je bijvoorbeeld iets minder van sauna’s? Er zijn genoeg mensen die komen voor de rust en alleen af en toe een baantje trekken in het zwembad of lekker bubbelen in een whirlpool. Ben je een echt saunafanaat? SpaSense heeft niet alleen de mooiste kelosauna van Brabant, maar ook een infrarood sauna, lavendelsauna, Chinese mintsauna en nog veel meer.