Goed nieuws: we zijn geopend!


Goed nieuws, wij zijn weer geopend! Dat betekent dat je veilig en onbezorgd kan genieten van een heerlijk dagje wellness. Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom zijn onze gastenaantallen nog beperkt en is vooraf online reserveren verplicht. Lees hieronder meer over onze maatregelen.

Laatst bijgewerkt op 9 juni 2021 om 10:05 uur.

Bekijk de veelgestelde vragen

Alle maatregelen op een rij

 • Wij laten minder gasten toe in ons wellnessresort en in elke faciliteit, waardoor wij de 1,5 meter kunnen waarborgen. Een extra voordeel; meer ruimte en beleving voor jou!
 • Ons restaurant en terrassen zijn geopend.
 • Online reserveren is verplicht ook als je in het bezit bent van een badenkaart.
 • Wij vragen je vriendelijk je te houden de aangegeven aankomst- en vertrektijd.
 • Houd 1,5 meter afstand in ons resort, de kleedruimtes en de faciliteiten.
 • Al onze faciliteiten worden tussendoor gereinigd en gedesinfecteerd en persoonlijke reiniging is mogelijk.
 • Er is elke dag een 'Covid-manager' aanwezig.
 • Onze wellnessrituelen zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
 • Genieten van een behandeling? Dat kan!
 • Je kan deelnemen aan onze belevingen! Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.
 • Bij verplaatsing binnen ons resort is het dragen van een mondkapje verplicht. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht als je ergens plaatsneemt, buiten, in de sauna's, in de baden, onder de douches en tijdens de behandelingen. Op deze regel kunnen we helaas geen uitzonderingen maken. Kan jij geen mondkapje dragen? Dan raden we je af om naar ons wellnessresort te komen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Veilig genieten van een dagje wellness, dat doe je zo:

Reserveren & inchecken

Minder gasten & verplicht reserveren

We vragen jou als gast om 1,5 meter afstand van andere gasten te houden. Om dit te kunnen uitvoeren kan SpaSense een beperkt aantal gasten ontvangen. Dit betekent voor jou als gast nóg meer ruimte en rust tijdens jouw dagje wellness.

Een reservering kan bestaan uit maximaal 2 personen. Alleen als je 24 uur geen klachten hebt die op Corona wijzen, mag je ons wellnessresort bezoeken.

Maatregelen bij ontvangst

Per inchecktijd zal er een beperkt aantal gasten de ruimte van de receptie mogen betreden. Wij vragen je daarom nadrukkelijk om je te houden aan de aangegeven aankomst- en vertrektijd.

Bij onze receptie is aangegeven met stickers waar je kan wachten en waar je mag in- of uitchecken. Bij de receptiedesk is plexiglas geplaatst voor de veiligheid van jou als gast én onze receptiemedewerkers.

Aankomst- en vertrektijd

Er zit een limiet op het aantal gasten dat per aankomst- of vertrektijd bij onze receptie aanwezig is. Wij vragen je dan ook nadrukkelijk om je te houden aan je aangegeven aankomst- en vertrektijd, zodat je relaxed en met genoeg ruimte kunt in- of uitchecken. Wij waarderen het als je contactloos of met pin jouw dagje wellness betaalt.

Houd 1,5 meter afstand

Om de 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar te kunnen uitvoeren heeft ons resort diverse aanpassingen gedaan. SpaSense zal een beperkt aantal gasten ontvangen per dag.

Kleedruimtes

Door minder gasten te ontvangen per tijdsindeling zal er meer ruimte zijn tijdens het omkleden. Wij vragen je om zelf een kluisje te kiezen die genoeg afstand heeft van een andere gast. Zorg voor makkelijke kleding zodat je je snel kunt omkleden.

Restaurant

Ons restaurant en terrassen zijn geopend. Geniet tijdens jouw dagje wellness van smakelijke gerechten en/of een verfrissend drankje. Het is niet mogelijk om online te reserveren voor het restaurant.

Faciliteiten

Tijdens het inchecken krijg jij als gast een speciaal polsbandje mee, dit polsbandje houd je om en bij het bezoeken van een sauna hang je deze op aan een speciaal haakje met een nummer. Zijn alle haakjes bij de sauna bezet? Dan kan je op dat moment geen gebruik maken van de faciliteit en vragen we je naar een andere faciliteit te gaan. Het is dus erg belangrijk dat je jouw eigen polsbandje weer meeneemt als je de sauna verlaat.

Hygiëne & toezicht

Spray

Bij elke sauna staat een spray waarmee de saunabanken gereinigd kunnen worden. Ondanks dat wij de faciliteiten zelf tussendoor reinigen, geven wij onze gasten de mogelijkheid om dit voor het plaatsnemen in de sauna ook zelf te doen.

Handalcohol

In ons gehele resort staan diverse punten waar je je handen kan reinigen met handalcohol. Ook alle toiletten zijn hiervan voorzien.

Extra schoonmaak

Naast de mogelijkheid om zelf te reinigen zullen onze medewerkers regelmatig de faciliteiten extra schoonmaken. Iedere medewerker heeft daarom ook continu een reinigingsflacon bij zich.

Mondkapjes

Bij verplaatsing in ons resort is het dragen van een mondkapje verplicht. Op deze regel kunnen we geen uitzondering maken. Kan je geen mondkapje dragen? Dan raden we je af om naar ons resort te komen.

COVID-manager

Bij ons resort is een ‘covid-manager’ aanwezig die de maatregelen betreffende COVID-19 zal handhaven. Wij vragen je vriendelijk doch dringend je aan onze maatregelen te houden en eventuele aanwijzingen op te volgen.

Wellnessrituelen & behandelingen

Wellnessrituelen

Een dagje wellness wordt extra speciaal met een (wellness) ritueel. Bij ieder ritueel zijn aanpassingen gedaan zodat wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Sommige rituelen zijn omgetoverd tot ‘do it yourself’ rituelen. Deze rituelen worden vaak wel begeleid, maar voer je verder zelf uit. 

Bekijk alle rituelen

Opgiet belevingen

Ervaar tijdens jouw dagje wellness een ontspannende opgiet beleving!! Uiteraard doen we dit volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo worden luchtstromen van persoon naar persoon vermeden en wordt geen gebruik gemaakt van producten die mogelijk een hoestprikkel kunnen opwekken.

Bekijk onze opgiet belevingen

Behandelingen

Eén op één behandelingen zijn bij SpaSense gewoon mogelijk. Voor elke gast wordt de ruimte gereinigd. Onze medewerkers zullen voor de behandeling de handen van zichzelf en van de gast desinfecteren. Zowel de masseur als de gast dient een mondkapje te dragen. Bij een facial kan het mondkapje tijdens de behandeling af.

Bekijk alle behandeling

Wees lief voor elkaar

Wij vertrouwen, net zoals de Nederlandse overheid, op het gezond verstand van onze gasten. Wij vragen je te houden aan de maatregelen die wij hebben gesteld en eventuele aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Het doel van een dagje wellness is ontspannen en wij hopen dat op deze manier voor een ieder te kunnen verzorgen. De verantwoordelijkheid voor een veilig dagje wellness ligt bij ons, maar ook bij jou.