Warme Winter Specials

Het is winter! Zoek de warmte op en geniet tijdens jouw dagje winterwellness van de warmste sauna's, fijnste baden en neem een ontspannende break in één van onze restaurants. Profiteer deze winter van onze Warme Winter Specials!

Warme Winter Specials 300x300 logo 2

Ontdek de Warme Winter Specials

Pak even dat moment voor jezelf, laat je in de watten leggen en begin het nieuwe jaar volledig uitgerust! Warm op en geniet van een heerlijk dagje of avondje wellness met de voordelige Warme Winter Specials.

Winter Avond Special
€19,50 p.p.

  • Avondentree van 16:30 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Culinaire Winter Special
€30,00 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Belegd broodje naar keuze

Meer info en reserveren

Winters Genieten
€26,50 p.p.

  • Entree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Geef ontspanning cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Een Wellness Giftcard bestel je al vanaf €10,-. Wie ga jij verrassen? 

Meer informatie

Ga eens een dagje offline

Rondje sauna of opgieting?

Wandel door de tuin en ontdek de prachtige Muzieksauna en de Kelo sauna. Geniet van een prettige temperatuur in deze saunacabines. Een ontspannende toevoeging aan jouw dagje winterwellness: Een Opgieting! Onze opgietingen worden begeleid door saunameesters.

Ontdek alle sauna's

Een ontspannend gevoel

Zwem een rondje in het Binnenbad, ontspan in het warme water en kom heerlijk tot rust. Ben je graag buiten? Geniet in de winter van de frisse winterlucht terwijl je zwemt in het Buitenbad. Of stap in één van de Whirlpools en ga heerlijk bubbelen en bijkletsen met jouw saunamaatje.

Bekijk onze baden

Ontspannen de winter in

Maak de wintermaanden van het jaar extra speciaal met een dagje winterwellness met jouw partner of vriend(in). Kruip met een goed boek in één van de Relaxruimtes of klets gezellig bij in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontdek jouw Winter Special

The magic of winter