Summerdeals - Extra voordelig genieten

Zit jij ook te veel op je telefoon? Ga eens een dagje offline met een dagje wellness. Heerlijk genieten, zonder teveel prikkels van buitenaf. Vul verloren mineralen aan en koel af in lauw water. Heb je vaak last van de warmte? Lees hier de oplossing!

Ontdek direct jouw favoriete Summerdeals. 

Summerdeals

Ga jij voor een dagje of een avondje zomerwellness? Of heb jij liever een zomers arrangement inclusief diner? Bekijk hier de speciaal samengestelde summerdeals! 

Summerdeal Dagentree

25. 00p.p.

Reserveren Meer info

Summerdeal Avondentree

17. 95p.p.

Reserveren Meer info

Summerdeal Deluxe

29. 95p.p.

Reserveren Meer info

Zomer tip

Summerdeal - Eet voordelig mee

39. 95p.p.

Reserveren Meer info

Summer Evening Special

27. 50p.p.

Reserveren Meer info

  

Zomerbadenkaart

Maak gebruik van de zomerbadenkaarten actie!
Nu ook online te koop.

  • 5x dagentree voor slechts €99,50 

Meer informatie

Tips voor jouw zomerse dagje sauna

Vul verloren mineralen aan

Wist je dat je tijdens een dagje wellness ook mineralen verliest? Deze vul je eenvoudig aan met verse groente- of fruitsapjes. De restaurants hebben diverse sapjes samengesteld zodat er altijd één bij zit die jij heerlijk vindt.

Bekijk de drankenkaart

Drink genoeg, maar niet teveel

Wat veel mensen niet weten, is dat je niet teveel water moet drinken op een hete zomerdag. Zorg dat je tussen de saunarondes door wel geregeld water drinkt, zodat je lichaam bepaalde afvalstoffen kan afvoeren. Als je teveel water drinkt krijg je een opgeblazen gevoel en kan je niet goed ontspannen.

Afkoelen doe je in lauw water

In de zomer koelen mensen het liefst af in koud water. Dit stimuleert je lichaam om juist weer warm te worden en je krijgt het daardoor dus nog warmer. Afkoelen tijdens warme dagen doe je dus het best in een van onze fijne lauwe of warme baden. 

Bekijk onze baden

Vaak last van de hitte?

Kun je slecht tegen hoge temperaturen tijdens de warme zomermaanden? Bezoek regelmatig een sauna gedurende het jaar en je kunt beter omgaan met hitte. Je traint zo namelijk je lichaam om beter bestand te zijn tegen de hitte.

Bekijk de Summerdeals